Belgian Waffles



God mandag alle sammen :)

Forloveden min snakker alltid om noen belgiske vaffler som han har smakt i utlandet en gang. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å lage de perfekte belgiske vafflene, og overraske han. Nå har jeg prøvd ut en oppskrift, ikke helt 100% fornøyd med smaken, men noe som absolutt burde prøves :).


Snickers Pie


God dag alle sammen :)

Nå har jeg laget den perfekte oppskriften på snickers pai. Jeg er ikke så glad i peanøtter, men alle som har smakt den elsket den :).

Sitronpai med marengs


God fredag alle sammen! 

Nå er det snart helg igjen :) Nå har jeg endelig klart å finne en perfekt kombinasjon til en sitronpai. Jeg fikk til en perfekt tynn bunn, men en god søt sur sitron krem, og heavenly marengs :) Denne burde absolutt prøves hvis du er glad i sitron :)

Spiderman Sjokoladekake


God dag alle sammen :).
Beklager for at det har blitt litt lite blogging i det siste, men nå kommer det mye godt fremover. 
Idag kan dere se hvordan man lager denne spidermankaken, step- by -step :). 

The Sweetest Kitchen - 1 år


God kveld alle sammen! 

Idag er det 1 helt år siden jeg startet bloggen min. Det året her har godt utrolig fort, og mye har skjedd. Jeg bestemte meg for å starte bloggen bare for å ha et sted å dele min bakeblede med venner og familie. Bakegledet vokste fort når jeg først begynte å bake ordentlig. 

Caramel Popcorn


God dag alle sammen :)

Når jeg bodde i India fikk jeg alltid karamell popcorn når vi var på kino :). Dette er en absolutt favoritt smak på popcorn, og har lenge tenkt at dette må jeg lage! Nå har jeg endelig tatt med tid til å lage det, og her kommer oppskriften så dere også kan smake :). 

Hele Norge Baker Konkurranse


God morgen alle sammen :).

Nå er det ny sesong av hele norge baker, whohoo! Og de har også i år en konkurranse hvor du sender inn ditt bake bidrag :). Det er ny vinner hver uke, og denne uken er bidraget mitt Mikke og Minnie kaken min. Gå inn her, gå på Galleri og trykk like på bildet mitt :). Tusen takk!


Ukens Matblogg på VG


God morgen alle sammen :)
Nå er det endelig helg, og jeg tilbringer denne helgen som barnevakt for en søt liten fetter. 
Om torsdagen så var jeg på godt.no som ukens matblogg, som de fleste av dere kanskje har fått med dere.