Rullekake med bringebærkrem

God dag alle sammen :)

Rullekake er en utrolig enkel og god kake, som du lett kan vispe opp hvis du skal ha besøk. Du kan velge akkurat hva du vil fylle den med. Jeg har valgt å fylle den med bringebær krem denne gangen :)

Bananpannekaker

God dag alle sammen :)

Her om dagen så jeg et bilde som viste hvordan man lager disse utrolig enkle banan pannekakene. 

Marshmallow Fondant

Marshmallow fondant er et flott alternativ for marsipan. Den er lett å lage, lett å jobbe med, og lett å farge. 

Pain Au Chocolat


God morgen alle sammen :) 

Ah, nå har jeg endelig klart å lage disse fantastiske pain au chocolat. Dette er noe jeg spiste til lunsj hver dag på skolen i Brasil, og før jeg begynte å bake ante jeg ikke hva det var jeg spiste. De er laget på samme måte som croissanter, og deigen er derfor ganske krevende. Denne oppskriften har skremt meg litt, og det er derfor jeg aldri har prøvd å lage de selv, før nå! 

Vanilje Marengs Frosting


Vanilje Marengs er en luftig og utrolig god frosting som passer til både cupcakes og kaker :)

Hulken Kake

God søndag alle sammen!

Igår fikk jeg spørsmål om å lage en Hulk kake til en 4år gammel gutt. Jeg kikket etter inspirasjon til hvordan jeg skulle få til dette... Var litt vanskelig, da Hulken ikke er så lett å få til! Fant til slutt noe som jeg tenkte jeg kunne klare. 

Frityrstekt Kylling

God ettermiddag alle sammen! 
Håper dere har hatt en fin dag. Nå er det middagstid, og hvis dere har lyst på noe litt annerledes idag, hvorfor ikke prøve frityrstekt kylling :) 

Vannbakkels


God dag alle sammen! 

Jeg laget vannbakkels når jeg først startet bloggen. Siden vannbakkels kommer i flere former og smaker, tenkte jeg å prøve meg på kuler og avlange vannbakkels denne gangen. 

Kvinne kropp kake

God kveld alle sammen!

Igår var det bursdagsfest for John som ble 50år. Jeg fikk i oppgave å lage kaken, og hadde ganske frie tøyler, men den skulle være dristig. Jeg sleit veldig med å fullføre kaken, da veldig mye gikk feil, og etter 6timer var jeg ganske sliten... Jeg hadde opprinnelig planlagt en kake som begynte ved skuldrene og gikk ned til låra. Da jeg laget låra, ble de for tynn, for rare og for små.... Så jeg kuttet av beina igjen. Men jeg hadde allerede kledd kaka med marsipan, og hadde ikke energi til å farge marsipan for å kle kaka på nytt. Dette førte til at kantene i bunn av kaka ikke ble så veldig fine. Kaka fikk deretter en rar form :s så skeiv ut... Klarte å få svarte flekker på BHn.. alt gikk feil. 

Sjokolademakroner med suksesskrem

God dag alle sammen!

For en stund siden klarte jeg endelig å lage makroner, og nå prøver jeg meg på andre smaker. Suksessterte er en av de beste kakene jeg vet om, og siden makroner  er laget med mandler, tenkte jeg at suksesskrem kan være godt inni, og det var riktig! 

Pikekyss

God dag alle sammen!

Pikekyss er så deilig, de smelter på tungen. Når man får en liten sweetetooth er disse perfekte å lage. De er lette å lage, og smaker så godt!

Rocky Road Brownies


God kveld til alle dere :) 

Jeg har lenge sett rocky road brownies oppskrifter, i butikken osv, men aldri smakt den selv. Nå tenkte jeg at det var på tide, så her får dere min versjon av rocky road brownies :)

Daim iskrem


God ettermiddag alle sammen! 

Håper dere alle har hatt en super juleferie. Det har hvertfall jeg. Nå er jeg tilbake i leiligheten min i Kongsvinger etter noen fantastiske uker i Sandefjord :) 

Idag tenkte jeg å vise dere hvordan man lager denne daim isen. Den er fantastisk god og kremete på smaken. 

Oreo Kake



Godt nyttår alle sammen!!!

Nå er det 2014, og jeg håper dere alle hadde en super fin feiring igår! Jeg feiret sammen med min forlovede og noen gode venner, hadde det super koselig.

Til dessert hadde jeg laget cookies, og denne utrolig gode oreo kaken.